A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Gancia 970*250
Vajdapair-hja-300×300

MATT RYAN HOSSZÚ PLAYOFFOT VIZIONÁL

acapella 640×480

„Keményen dolgozom Jeff Fish (a formába hozásért felelõs) igazgatóval, hogy amikor visszatérünk, tudjam, készen állok. Azt szeretném, hogy decemberben és januárban is elég erõs legyek. Akkor szeretném a legjobb teljesítményemet nyújtani. Most erre fókuszálok, elemzem magamat, hogyan lehetek képes a legjobbamat elõvenni akkor, amikor a legjobban kell. Még sok meló lesz ezzel” – értékelt Ryan.

Mike Smith vezetõedzõ tavaly elsõsorban a futásokkal operált. Az idei évre azonban leigazolták a Jaguars korábbi támadó koordinátorát, Dirk Koettert azért, hogy a gárda mélységi passzjátéka is elõreléphessen. Õk ketten ismerik egymást a múltból, hiszen 2007-ben Smith még a Jacksonville védelmi koordinátoraként tevékenykedett.

Ami a passzjáték fejlesztését illeti, személyi állomány terén jó áll a Falcons. Ryannek remek célpontjai vannak Julio Jones, Harry Douglas és Roddy White személyében, de a tight end poszton játszó Tony Gonzalez is megbízható elkapó. Ugyanakkor a futójáték oldalán is minden adott, hiszen Michael Turner egy igazi igásló, aki tavaly 11 touchdownt és 1 340 futott yardot teljesített.

Ryan tavaly új franchise rekordot állított fel 4 177 passzolt yardjával, amely 29 touchdownt is eredményezett.

Forrás: nfl.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások