A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Polacsek 970*250
Henkel 300*300

RYAN ÉS A LIGA

acapella 640×480

A tréner nemrégiben azt mondta, hogy az õ kormányzása alatt a jelenlegi a legerõsebb Jets-roster, valamint hangot adott azon véleményének is, hogy Antonio Cromartie a liga legjobb öt cornerbackje között található. Azonban az igazán komoly mondanivaló csak ez után következett.

„Úgy vélem, meg kell találnunk azokat a csapatokat, akik rajtunk kívül képesek arra, hogy legyõzzék a New England Patriots csapatát. Szerintem ez sokat segítene. Van valaki, akit érdekel a dolog? Csapatként vagytok annyira jók, hogy elverjétek a Patset? Minket felejtsetek el, vagytok annyira jók, hogy legyõzzétek a New Englandet? Kihívom a ligát!” – üzent az NFL gárdáinak a Zöldek nagyszájú edzõje.

Tegyük gyorsan hozzá, a nagyképû erõfitogtatás alapvetõen nem nélkülöz minden alapot, a tavalyi évben csak a Ryan testvérek gyõzték le Bill Belichick együttesét. Rex kétszer, egyszer az alapszakaszban, egyszer a rájátszásban, míg Rob a Browns korábbi, a Cowboys jelenlegi védelmi koordinátora az alapszakaszban volt képes felülmúlni a foxborough-i egyletet.

A hazafiak idén mindenképpen visszavágást terveznek, amelyben Chad Ochocinco is hozzájárulhat. „Mindig is mondtam, hogy amíg Chad Johnson volt, nem tudtuk megállítani. Aztán amikor Ochocinco lett, sokkal sikeresebbek voltunk ellene. Remélem, nem változtatja meg a nevét” – viccelõdött Rex Ryan.

Forrás: profootballtalk.nbcsports.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások