A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Praktiker 970*250
Lufi 300*300

KIALAKULT A SORREND

finn wellness 640*360

Az elsõ divízióban egy gyenge félidõ után be tudott erõsíteni annyira a Hanász Róbert és Vasy Jordan vezette Nyíregyháza Tigers, hogy a végeredmény egy viszonylag fõlényes gyõzelem lehessen. Ezzel a 38-20-as eredménnyel õk végeztek a harmadik helyen, így a jövõ heti wild card meccsen a Miskolc látogathat el hozzájuk, hogy kiderüljön milyen következtetéseket tudott Philip Hilderbrand hozni a Nyíregyháza elleni alapszakasz béli vereségbõl. A Raptors 4-2-es mérleggel a negyedik helyen zárt, az õ ellenfelük a Soldiers lesz, akit már legyõztek egyszer az alapszakaszban. 

Megvan az idei kiesõ is. A Zala Predators esélyt nem hagyott a Wildfiresnek az utolsó meccsen, így a Veszprém nyeretlenül zárta az évet és jövõre a második divízióban folytathatják a munkát. Ráfér a csapatra egy igazi újrakezdés úgy tûnik. A Heroes fogja a helyosztót játszani a div 2 másodikjával, de annak kilétét még nem tudhatjuk.

Az alsó divízióban is kialakult a rájátszás sorrendje. A veretlen Hurricanes mellé 4-1-gyel csatlakozott a hétvégén a Gringost legyõzõ Crushers és az Újpest Bulldogs. 3-2-es mérleggel az Eagles (õk a 20 fõvel érkezõ Gladiators ellen gyõztek szombaton) és a Cowboys 2 áll a negyedik és ötödik helyen, míg a Mustangsnak negatív mérleggel sikerült feljutni a legjobb 6 közé miután a Wolves kettõ ellen veszítettek 9-8-ra, ami igen meglepõ eredmény. A rájátszás elsõ fordulójában így a Bulldogs a Tatai csapatot, a Cowboys 2 pedig a Sasokat fogadja.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások