A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Linea 970*250
Finn wellness 300×300

MAFL div. 1 alapszakasz / Heroes – Steelers

Acapella 640×480

A Heroes a könnyebb ellenfeleivel kezdte meg a szezont, de alul maradt a Raptors és a Wolverines ellen is egy igazi kõkemény derbiben. A Steelers ezzel szemben az idei szezon két húzónevével, a Rebelsszel és a Tigersszel nyitott és bár nem sikerült egyik ellen sem gyõznie, de az világosan látszott, hogy idén egy keményebb, összeszedettebb Acélcsapat lép majd pályára.

Elsõ sorban a védelem alakított nagyot elõzõ meccsükön. Összesen 10 pontot engedett a tavalyi elõdöntõs Rebelsnek. Hilderbrand edzõ nagyon alaposan felkészül az összes ellenfélbõl és remekül változtatja védelmi taktikáját meccsrõl-meccsre. Azonban a támadás egyelõre akadozik, hiába a veterán irányító és a tehetséges fiatalok. Ha a Heroes védelem meg tudja állítani õket, akkor kialakulhat egy pontszegény szoros mérkõzés is, de ehhez minimum a Raptors elleni formájukat kell hozniuk.

Idõpont: 2011. április 24. 15.00

Helyszín: Északi Sportpálya

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások