A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Újház 970*250
acapella 300×300

POUNCEY DETROITBAN

acapella 640×480

„Imádtam a helyet. Nagyon szép a város és az egész látogatást nagyon élveztem. Örülök, hogy az edzõi stábbal is találkozhattam” – nyilatkozta a felmérõ után Mike Pouncey (C/G), akihez – többek között ikertestvére idei szereplése miatt is – sokan nagy reményeket fûznek. A három évig guardként játszó játékos, testvére tavalyi draftja után került a támadófal közepére, de reméli, hogy a csapat, amelyik végül kiválasztja centerként fog számítani rá.

„Ismertem a sémát, mégis rosszul játszottam. Borzasztóan éreztem magam a meccs után. Miután elhagytam az öltözõt, azt kívántam, hogy soha többé ne legyen ilyen rossz meccsem. Ezt követõen viszont nagyszerû szezont sikerült összehoznom” – idézte fel Pouncey elsõ mérkõzését, amelyiken centerként játszott. A Florida volt játékosa azt is elmondta, hogy bármit is ért el testvére, õ minden erejével azon lesz, hogy megismételje, vagy túlszárnyalja azt.

A másik Lionsnál vendégeskedõ játékos az a Pittsburgh-rõl érkezõ Greg Romeus (DE) volt, aki térdsérülése miatt a 2010-es szezon nagyját a kispadon volt kénytelen eltölteni. „A Lions védelmét nehéz összehasonlítani azokkal a védelmekkel, amiket eddig láttam. Imádom a sémájukat és ahogyan játszanak. Rámenõs játékstílusuk tökéletesen illik a személyiségemhez.” – nyilatkozta a 19 sackkel rendelkezõ védõ, majd hozzátette: „Nincs túl sok rossz szokásom és a tele vagyok energiával, mindemellett kész arra, hogy a lehetõ legtöbb tudást szívjam magamba.”

Az Oroszlánok passzjátékára is ráférne a javulás, ezért a klub úgy döntött Torrey Smith-re is vet egy pillantást. A nagytestû elkapó a Combine-on 4,43 másodperc alatt futotta a 40 yardos távot és igencsak nagy segítségére lehetne Matthew Staffordnak.

Forrás: Detroitlions.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások