A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
acapella 970×250
Stihl 300*300

MOSS, A MENTOR

Acapella 640×480

Fotón: Randy Moss WR, Tennessee Titans

Moss elmondta: „Én egy olyan veterán vagyok, aki már bizonyított. Ez Kenny második éve, és a munkamorálja, meg a teremben mutatott tanulási szorgalma alapján le akarja tenni itt a névjegyét. Szóval, alapvetõen nincs gondom azzal, hogy félre kell állnom, hogy legyen helye Kenny-nek. Ez az õ csapata, nem az enyém. Én csak azért vagyok itt, hogy a részese legyek. Õ pedig azért van itt, hogy bizonyítson, és letegye a kenyeret a családja asztalára. Én azért vagyok itt, hogy ahogy tudom, segítsem. Mindig mondom neki, 10 év múlva meg fogom találni, hogy megtudjam, hogy érzi magát, és még mindig magas színvonalon játszik-e.”

Britt nagyra értékeli a tanácsokat: „Ez a megbeszéléseken kezdõdött, majd kivittük a pályára is. Amikor a korábbi meccsek felvételeit elemezzük, megpróbáljuk kideríteni, mit kell változtatni a játékomon, hogyan tehetném jobbá magam. Amikor a pályán rosszul csinálok valamit, szól, mert figyel. Mindig kritikákkal illet. Elmondja, mit csinálhatnék jobban, vagy pedig megdicsér, ilyesmi.”

Moss a saját, eddigi kevés játékidejérõl pedig így beszélt: „Ez nem az én támadócsapatom, és az övé sem. Bármit mondanak nekünk, ki kell mennünk, és végre kell hajtanunk. Nagyrészt annyit teszünk, hogy ott vagyunk egymásért, és csak erre van szükség.”

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások