A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Linea 970*250
Stihl-hja-300×300

JUNIOR KUPA DÖNTÕ – Fejér Juniors – Budapest Cowboys Juniors

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

A döntõn igazi amerikai focis hangulat várható, amit már a bevonulásnál megalapoznak a rendezõk, a mérkõzõ juniorokat egy kisebb show keretében, név szerint szólítják majd a küzdõtérre.

A félidõben is nyüzsgõ, látványos, „amerikai focis” érzés várható, ahol irányítók és elkapók felszerelésben mérhetik össze tudásukat egy nyereményjáték keretében – ígérik a házigazda rendezõk. Az irányítók távolságban és pontosságban mérkõzhetnek meg egymással. Míg az elkapók az óra ellen harcolhatnak egy ügyességi pályán, miközben a feléjük dobott labdákat is meg kell szelídíteniük.

A díjátadón a magyar felnõtt bajnokság gyõztesei, a Budapest Wolves játékosai adják át az érmeket és a döntõ megkoronázásaként a kupát és az MVP díjat.

Az összes nevezett junior játékosnak ingyenes a belépés, míg csapatonként – és a csapatoknak – 15 fõs részvétel esetén félárú jegyeket tudnak biztosítani. Ha figyeled a naponta, a facebookon feltett kérdéseinket és helyest választ adsz rájuk, akkor belépõt nyerhetsz!

2010. 11. 14. 13:00
Budapest, BOK Olimpiai Sportközpont, X. Vajda Péter utca
Belépõ: 1000 Ft
Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások